Засідання жіночого клубу «Подруга»

2016-05-13

/Files/images/klub_podruga/подруга мама 048.jpg

13 травня в читальній залі для дорослих Центральної міської бібліотеки було проведене чергове засідання жіночого клубу «Подруга», присвячене Дню Матері «Матінко моя, зоре світова». В теплій, невимушеній обстановці ведучі вечора звернули увагу присутніх на те, що найпрекрасніше слово на землі - Мама. Це перше слово, яке вимовляє людина, і звучить воно всіма мовами однаково ніжно. У мами найдобріші і найласкавіші руки, вони все вміють. У мами вірне і чуйне серце - в ньому ніколи не гасне любов, воно ні до чого не залишиться байдужим. Чарівних і чудових матусь, піснею Кузьми Скрябіна «Мам», привітав зі святом Доценко Євгеній. Під час заходу гості мали змогу поспілкуватись, поділитись досвідом виховання своїх дітей, висловити думки про необхідність підвищувати соціальну роль матері в суспільстві, зміцнювати сімейні відносини, проводити пропаганду традиційних сімейних цінностей.На заході також були присутні бабусі, які навчають своїх онуків самому важливому в житті – доброті.

Сподіваємось,що зустріч не тільки наповнила душі присутніх життєдайною силою, натхненням і спокоєм, але і дала привід для того, щоб замислитись над цінністю виховання найдорожчого в житті – дитини.

/Files/images/klub_podruga/подруга мама 007.jpg/Files/images/klub_podruga/подруга мама 017.jpg/Files/images/klub_podruga/подруга мама 022.jpg/Files/images/klub_podruga/подруга мама 035.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 223