День незалежності України

2016-08-24

/Files/images/nezalejnst/незалежність 176.jpg

Двадцять п'ять років тому — 24 серпня 1991 року — конституційною більшістю Верховної Ради було ухвалено Акт проголошення державної незалежності України. Вперше у вітчизняній історії право на свою державність було здобуто без війн і кровопролиття. Поява на політичній карті світу вільної і самостійної України стала однією з визначних подій всесвітньої історії Другої половини ХХ-го століття, закономірним результатом прагнення нашого народу бути господарем у власному домі.

З гордістю і душевним піднесенням відзначило наше місто 25-ю річницю незалежності Української Держави. До святкових урочистостей приєдналися і працівники Централізованої бібліотечної системи: зранку на бульварі ім. Т.Г. Шевченка бібліотекарі взяли участь у святковому мітингу, а ввечері приєдналися до громади на ґанку перед будинком творчості, оформивши книжкову виставку «Живи і міцній, моя Україно!», запропонувавши городянам взяти участь у вікторинах «Незалежна Україна – обличчя нової епохи» та «Моя країна –Україна» і у бліц-опитуванні «Яку книгу українського автора чи книгу про Україну Ви прочитали?». Також присутнім були запропоновані флаєри з координатами і послугами, які надає бібліотека. Мешканці міста із задоволенням ознайомлювалися з літературою, представленою на виставці, і активно відповідали на запропоновані запитання, отримуючи за правильні відповіді заохочувальні призи.

/Files/images/nezalejnst/незалежність 032.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 035.jpg

/Files/images/nezalejnst/незалежність 150.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 149.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 178.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 044.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 121.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 048 - копия.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 050.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 056.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 078.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 082.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 065.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 083.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 084.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 079.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 090.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 115.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 130.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 140.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 141.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 154.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 161.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 168.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 185.jpg/Files/images/nezalejnst/незалежність 206.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 228