Музичний вечір "Так о чем ты поешь вдалеке, саксофон?"

2017-02-11

/Files/images/saksafon/2CGW5zA35tg-1-730x430.jpg

За такої романтичної назви проходив сьогодні музичний вечір, зібравши у коворкінговому центрі прихильників вічномолодого саксофону.

Неперевершена музика у натхненному виконанні вихованців Дитячої музичної школи не залишила байдужим жодного, хто прийшов на зустріч зі справжнім мистецтвом, ініційовану відділом культури виконкому.


Історія саксофона у жанровому розмаїтті була проілюстрована вихованцями Анатолія Данченка – Владиславом Онікієнком, Микитою Ремешевським, Вадимом Юріковим, Ярославом Сидоренком. Світова класика, сучасна музика і навіть українські народні мелодії лунали по-новому, полонячи глядачів красою звучання.
Який колосальний труд стоїть за цим, розповідав директор школи, Почесний громадянин міста Павло Філін-Юрков, говорячи про 13-річну співпрацю з талановитим керівником класу духових інструментів Анатолієм Данченком і про кожного з юних музикантів. Непросто повірити, що розпочинали справу з ентузіазму, повертаючи інструменти, віднайдені серед кольорового брухту, до життя. Сьогодні духовий оркестр є прикрасою школи і міста, на чому наголошувала начальник відділу культури виконкому Тетяна Сударєва, відзначаючи грамотою й подарунком керівника, солодощами – його вихованців. Те, що музика гармонійно поєднується зі світом книги, створюючи дивовижну атмосферу, зазначала директор централізованої бібліотечної системи Лариса Смислова. Що значить вона для самих саксофоністів, не приховували музиканти, зізнаючись, що залишиться з кожним на все життя.
Цього вечора вони дарували її глядачам, залишивши незабутні враження. Як пообіцяли організатори, це один з подарунків містянам, не останній, коворкінговий центр продовжує дивувати зустрічами, запрошуючи до себе на гостини.

/Files/images/saksafon/2CGW5zA35tg-1-730x430.jpg

/Files/images/saksafon/6JOFZqsiBTw.jpg

/Files/images/saksafon/9n9IFg3NecY.jpg

/Files/images/saksafon/VhcDtpVgIPQ.jpg

/Files/images/saksafon/XgIP31tZcKs.jpg

/Files/images/saksafon/AYb1UITBsuQ (1).jpg

/Files/images/saksafon/3Uuffj--_xc.jpg

/Files/images/saksafon/vHJwbBhSD0Q.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 176