«Ваша величність – Жінка»

2017-03-15

/Files/images/podruga/20170315_180933.jpg

«Ваша величність – Жінка»

Бездоганні манери, прекрасне виховання, вишуканий смак, усе це - жіноча чарівність, яка не має меж і завжди прагне вдосконалення. Такій тематиці було присвячене чергове засідання жіночого клубу «Подруга», яке відбулося 15 березня у приміщенні арт-центру центральної міської бібліотеки. Ці зустрічі вже стали традиційними у бібліотеці і проходять з періодичністю раз на місяць. А всі їх учасники – щирі, доброзичливі, відкриті до спілкування жінки – успішні, красиві, мудрі, працьовиті.

Говорили про великих і знаменитих жінок, які залишили свій слід в історії та неординарних особистостей сучасності. Але якою б не була тема зустрічі, розмова завжди охоплює всі сфери людського життя, зокрема жіночого, про красу і вишуканість, про жіночу непередбачуваність. За чашкою духмяного чаю легко і невимушено велась бесіда, жінки ділися житейськими секретами, давали мудрі поради і все це супроводжувалося добрим дотепним гумором.

Жінка, завдяки уяві, естетичному вихованню, загальній культурі, створює своє особливе царство, свій винятковий світ, будучи своєрідним творцем самої себе, безумовно, позитивно впливає на творення усього світу.

Такі зустрічі спонукають до роздумів, вселяють оптимізм, надихають на творчість, заряджають енергією і, звичайно ж, потребують продовження.

Кiлькiсть переглядiв: 147