Зустріч «У колі друзів» з членами громадської організації «Крила життя»

2018-03-06

/Files/images/svyata/8_bereznya/DSC09501.JPG

Хоч ось уже майже тиждень, як за календарем настала весна, але на вулиці мороз і лежить сніг. Погода - зовсім як жінка: мінлива, непередбачувана і примхлива. Вона то лагідна і ласкава, як весняне сонце, то холодна і велична, немов Сніжна Королева. Але завжди загадкова і чарівна, не дивлячись на вік, незважаючи на тягар домашніх і робочих клопотів, наперекір всім життєвим труднощам і негараздам.

Шостого березня, напередодні жіночого свята, в арт-центрі Центральної міської бібліотеки для дорослих відбулася святкова зустріч «У колі друзів» з членами громадської організації «Крила життя». Під час заходу для представниць прекрасної статі звучали вірші, пісні, душевні слова привітання, були проведені жартівливі ігри і конкурси. На завершення радником міського голови з питань громадськості Ольгою Середою від імені міського голови були вручені солодкі подарунки.

/Files/images/svyata/8_bereznya/DSC09512.JPG/Files/images/svyata/8_bereznya/DSC09534.JPG/Files/images/svyata/8_bereznya/DSC09535.JPG/Files/images/svyata/8_bereznya/DSC09536.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 167