Важка це праця - захищати мир!

2015-10-13

/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 605.JPG

Важка це праця захищати мир! Багато наших чоловіків знаходяться у лавах збройних сил України. Вони залишили свої домівки і нашу квітучу Дніпровську землю, щоб захищати Україну, її волю, її незалежність. Багато із наших чоловіків пішли на війну добровольцями. Їм болить те, що розривають на шматки нашу землю, і ми віримо, що вони відстоять цілісність нашої держави, її волю, її пісню, золоті жита і мир. Нам є що захищати, нам є що берегти! І цей святий обов’язок виконують військові незалежної України. Сьогодні до читальної зали Центральної міської бібліотеки для дорослих завітали воїни нашого міста Скрипнк Максим і Шепота Сергій, щоб поспілкуватися з учнями десятого класу КЗ "СЗШ № 6" і дев'ятого та одинадцятого класів КЗ "СЗШ № 4", розповісти школярам про тяжкі військові будні і укріпити в них впевненість у тому, що мир неодмінно запанує на Україні. Присутні із захопленням слухали розповідь військових, вшанували память загиблих хвилиною мовчання, учні шостої школи привітали гостей зі святом гарними букетами квітів, а пісня "Повертайся живим" до сліз схвилювала усіх.

Кожного дня, щогодини Україна завдяки чоловікам-героям, серед яких і наші славні земляки, виборює право бути суверенною, єдиною державою. Без усякого сумніву, мине зовсім небагато часу і про них писатимуть книги, зніматимуть кінофільми, на прикладах беззавітного служіння рідній Батьківщині, беззаперечного виконання священного обов´язку – стати на захист кордонів держави, коли в цьому є гостра потреба, – виховуватиметься не одне покоління українців. Бо вони – справжні герої, які у нерівному двобої із терористами, російськими найманцями протиставили їм свій патріотизм, відповідальність, безмежну любов до країни, яку ототожнюють зі своїм рідним краєм, найдорожчими людьми. І саме за це їм наша людська вдячність і низький уклін. Тож молімося за наших мужніх захисників і просімо у Бога одного: аби вони живими і здоровими якнайшвидше повернулися додому, до своїх матерів, дружин, дітей.

/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 572.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 574.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 584.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 595.JPG/Files/images/den_zahisnika_ukrani/захід 600.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 158